رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

اعضای شورای اسلامی شهر در  نشست‌های «پای  حرف مردم» از پیگیری شورای ششم برای توسعه شهرک ارمغان سخن گفتند

  • کد خبر: ۱۲۸۳۲۷
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸
اعضای شورای اسلامی شهر در  نشست‌های «پای  حرف مردم» از پیگیری شورای ششم برای توسعه شهرک ارمغان سخن گفتند
جلسه دیگری از سلسله‌نشست‌های «پای حرف مردم» که برای دیدار چهره‌به‌چهره نمایندگان مردم در شورای ششم با آن‌ها برنامه‌ریزی شده است این بار با میزبانی صمیمانه اهالی شهرک ارمغان از منتخبان شورای شهر برگزار شد تا مردم بی‌واسطه با نمایندگان خود ارتباط بگیرند، مطالبه کنند و پاسخ بشنوند.

مرتضی محمدپور | شهرآرانیوز - کمتر از پنج دقیقه پیاده‌روی از حاشیه بوستان چهل‌بازه شما را به شهرک ارمغان می‌رساند؛ محدوده‌ای که اگرچه روی نقشه مشهد در مجاورت نمایشگاه بین‌المللی مشهد، بوستان بزرگ چهل‌بازه و شاهراهی همچون بزرگ‌راه امام‌علی (ع) قرار دارد، برخلاف آن چه انتظار می‌رود، نشانه‌های محدودی از برخورداری و امکانات شهری در آن وجود دارد و براین‌اساس جلسه دیگری از سلسله‌نشست‌های «پای حرف مردم» که برای دیدار چهره‌به‌چهره نمایندگان مردم در شورای ششم با آن‌ها برنامه‌ریزی شده است این بار با میزبانی صمیمانه اهالی شهرک ارمغان از منتخبان شورای شهر برگزار شد تا مردم بی‌واسطه با نمایندگان خود ارتباط بگیرند، مطالبه کنند و پاسخ بشنوند.

افزایش دسترسی اهالی شهرک ارمغان در دستور کار مدیریت شهری

فقط با چند دقیقه پیاده‌روی و گشت‌وگذار در کوچه‌پس‌کوچه‌های شهرک ارمغان می‌توان به‌وضوح برخی مظاهر محرومیت را در این محدوده مشاهده کرد. محرومیت‌هایی که نه به‌خاطر دور بودن از حریم شهری بلکه این‌بار به‌دلیل محدودیت در دسترسی ایجاد شده است و در یک نمونه، بولوار نمایشگاه، به‌عنوان اصلی‌ترین عامل محدودکننده دسترسی ساکنان شهرک ارمغان به نمایشگاه بین‌المللی عمل می‌کند. با اشاره به این معضل، اهالی خواستار ایجاد یک پل عابر بودند که با واکنش رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی مواجه شد. سیدابراهیم علیزاده شهردار منطقه را مکلف کرد ضمن آغاز مطالعات این پروژه، مقدمات آن را فراهم کند تا به‌زودی این پل بتواند به رونق بیشتر شهرک منجر شود.

محدودیت در فضا‌های آموزشی و کمبود دستگاه‌های عابربانک دو گلایه دیگر اهالی شهرک ارمغان بود و علیزاده در زمینه تأمین دستگاه عابربانک به شهرداری منطقه مأموریت داد که ضمن مکاتبه با بانک شهر، زمینه را برای ایجاد این دستگاه‌ها در شهرک ارمغان ایجاد کند، اما با توجه به اینکه اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان متصدی اصلی ایجاد فضا‌های آموزشی و ساخت مدارس در شهر است، وی تنها به وعده پیگیری این مطالبه اهالی شهرک اکتفا کرد و اجرای موفق آن را در محدوده اختیارات این اداره‌کل دانست.

ایجاد عدالت در فضا‌های رفاهی، راهبرد اساسی شورای شهر

«نگاه شورای ششم از زمانی که توسط مردم مشهد انتخاب شده، همواره این بوده است که مشهد شهری شایسته برای زیست مجاوران امام‌رضا (ع) باشد. رویکرد اصلی در ایجاد امکانات رفاهی و زیرساخت‌های مختلف نیز همین است و مدیریت شهری در‌این‌باره خود را مسئول می‌داند.»

این جملات نیز بخشی از سخنان سیدحسین علوی‌مقدم، رئیس کمیسیون ورزش‌و‌جوانان شورای اسلامی شهر مشهد، در واکنش به مطالبه اهالی شهرک درباره ایجاد دستگاه‌های ورزشی در حاشیه شمالی بوستان چهل‌بازه بود تا عدالت در سرانه فضا‌های رفاهی در هردو طرف رودپارک رعایت شود. وی به شهردار منطقه مأموریت داد که تا پیش از دهه فجر، امکانات موردمطالبه اهالی شهرک ارمغان را در حاشیه پارک ایجاد کند تا ضمن ایجاد دسترسی‌های مختلف، توازنی در بخش‌های مختلف این بوستان ایجاد شود.

شهرک ارمغان نسبت به مناطق حاشیه شهر، در مناطق داخلی مشهد قرار گرفته است، اما از نبود خط اتوبوس مستقیم به حرم‌مطهر‌رضوی تا تأخیر و بی‌نظمی در سایر خطوط اتوبوس‌رانی، محور گلایه‌های اهالی شهرک بود که بر مشکلات متعدد در حوزه حمل‌و‌نقل شهری دلالت داشت؛ درخواستی که باعث شد رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد با علی‌اصغر نیشابوری، رئیس سازمان اتوبوس‌رانی، ارتباط تلفنی زنده برقرار کند و موضوع را به‌صورت لحظه‌ای از او جویا شود.

در این تماس تلفنی، وی تشریح کرد که تأخیر در رسیدن اتوبوس‌های مسیر ۱۴.۱ نه به‌دلیل ناوگان محدود بلکه به علت ترافیک مستمری است که در مسیر تعریف‌شده برای این خط وجود دارد و برای حل مشکل تأخیر اتوبوس‌ها باید موضوع را در مناطق دیگر شهر پیگیری کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->