تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

اعضای شورای اسلامی شهر در  نشست‌های «پای  حرف مردم» از پیگیری شورای ششم برای توسعه شهرک ارمغان سخن گفتند

  • کد خبر: ۱۲۸۳۲۷
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸
اعضای شورای اسلامی شهر در  نشست‌های «پای  حرف مردم» از پیگیری شورای ششم برای توسعه شهرک ارمغان سخن گفتند
جلسه دیگری از سلسله‌نشست‌های «پای حرف مردم» که برای دیدار چهره‌به‌چهره نمایندگان مردم در شورای ششم با آن‌ها برنامه‌ریزی شده است این بار با میزبانی صمیمانه اهالی شهرک ارمغان از منتخبان شورای شهر برگزار شد تا مردم بی‌واسطه با نمایندگان خود ارتباط بگیرند، مطالبه کنند و پاسخ بشنوند.

مرتضی محمدپور | شهرآرانیوز - کمتر از پنج دقیقه پیاده‌روی از حاشیه بوستان چهل‌بازه شما را به شهرک ارمغان می‌رساند؛ محدوده‌ای که اگرچه روی نقشه مشهد در مجاورت نمایشگاه بین‌المللی مشهد، بوستان بزرگ چهل‌بازه و شاهراهی همچون بزرگ‌راه امام‌علی (ع) قرار دارد، برخلاف آن چه انتظار می‌رود، نشانه‌های محدودی از برخورداری و امکانات شهری در آن وجود دارد و براین‌اساس جلسه دیگری از سلسله‌نشست‌های «پای حرف مردم» که برای دیدار چهره‌به‌چهره نمایندگان مردم در شورای ششم با آن‌ها برنامه‌ریزی شده است این بار با میزبانی صمیمانه اهالی شهرک ارمغان از منتخبان شورای شهر برگزار شد تا مردم بی‌واسطه با نمایندگان خود ارتباط بگیرند، مطالبه کنند و پاسخ بشنوند.

افزایش دسترسی اهالی شهرک ارمغان در دستور کار مدیریت شهری

فقط با چند دقیقه پیاده‌روی و گشت‌وگذار در کوچه‌پس‌کوچه‌های شهرک ارمغان می‌توان به‌وضوح برخی مظاهر محرومیت را در این محدوده مشاهده کرد. محرومیت‌هایی که نه به‌خاطر دور بودن از حریم شهری بلکه این‌بار به‌دلیل محدودیت در دسترسی ایجاد شده است و در یک نمونه، بولوار نمایشگاه، به‌عنوان اصلی‌ترین عامل محدودکننده دسترسی ساکنان شهرک ارمغان به نمایشگاه بین‌المللی عمل می‌کند. با اشاره به این معضل، اهالی خواستار ایجاد یک پل عابر بودند که با واکنش رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی مواجه شد. سیدابراهیم علیزاده شهردار منطقه را مکلف کرد ضمن آغاز مطالعات این پروژه، مقدمات آن را فراهم کند تا به‌زودی این پل بتواند به رونق بیشتر شهرک منجر شود.

محدودیت در فضا‌های آموزشی و کمبود دستگاه‌های عابربانک دو گلایه دیگر اهالی شهرک ارمغان بود و علیزاده در زمینه تأمین دستگاه عابربانک به شهرداری منطقه مأموریت داد که ضمن مکاتبه با بانک شهر، زمینه را برای ایجاد این دستگاه‌ها در شهرک ارمغان ایجاد کند، اما با توجه به اینکه اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان متصدی اصلی ایجاد فضا‌های آموزشی و ساخت مدارس در شهر است، وی تنها به وعده پیگیری این مطالبه اهالی شهرک اکتفا کرد و اجرای موفق آن را در محدوده اختیارات این اداره‌کل دانست.

ایجاد عدالت در فضا‌های رفاهی، راهبرد اساسی شورای شهر

«نگاه شورای ششم از زمانی که توسط مردم مشهد انتخاب شده، همواره این بوده است که مشهد شهری شایسته برای زیست مجاوران امام‌رضا (ع) باشد. رویکرد اصلی در ایجاد امکانات رفاهی و زیرساخت‌های مختلف نیز همین است و مدیریت شهری در‌این‌باره خود را مسئول می‌داند.»

این جملات نیز بخشی از سخنان سیدحسین علوی‌مقدم، رئیس کمیسیون ورزش‌و‌جوانان شورای اسلامی شهر مشهد، در واکنش به مطالبه اهالی شهرک درباره ایجاد دستگاه‌های ورزشی در حاشیه شمالی بوستان چهل‌بازه بود تا عدالت در سرانه فضا‌های رفاهی در هردو طرف رودپارک رعایت شود. وی به شهردار منطقه مأموریت داد که تا پیش از دهه فجر، امکانات موردمطالبه اهالی شهرک ارمغان را در حاشیه پارک ایجاد کند تا ضمن ایجاد دسترسی‌های مختلف، توازنی در بخش‌های مختلف این بوستان ایجاد شود.

شهرک ارمغان نسبت به مناطق حاشیه شهر، در مناطق داخلی مشهد قرار گرفته است، اما از نبود خط اتوبوس مستقیم به حرم‌مطهر‌رضوی تا تأخیر و بی‌نظمی در سایر خطوط اتوبوس‌رانی، محور گلایه‌های اهالی شهرک بود که بر مشکلات متعدد در حوزه حمل‌و‌نقل شهری دلالت داشت؛ درخواستی که باعث شد رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد با علی‌اصغر نیشابوری، رئیس سازمان اتوبوس‌رانی، ارتباط تلفنی زنده برقرار کند و موضوع را به‌صورت لحظه‌ای از او جویا شود.

در این تماس تلفنی، وی تشریح کرد که تأخیر در رسیدن اتوبوس‌های مسیر ۱۴.۱ نه به‌دلیل ناوگان محدود بلکه به علت ترافیک مستمری است که در مسیر تعریف‌شده برای این خط وجود دارد و برای حل مشکل تأخیر اتوبوس‌ها باید موضوع را در مناطق دیگر شهر پیگیری کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->